Curatare Aer Conditionat

Servicii rapide si eficiente de curatare a aparatelor de aer conditionat

Curatare Aer Conditionat

Alin Vieru Curatare Aer Conditionat ofera servicii de curatare a aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

Pentru a va putea bucura de tot confortul oferit de functionarea unui aparat de aer conditionat, este recomandata curatarea aparatului de aer conditionat cel putin o data pe an sau atunci cand este nevoie.

Curatarea aparatului de aer conditionat este o chestiune de sanatate, deoarece in filtrele acestuia isi pot face loc bacterii si alergeni. Acest lucru este cu atat mai important daca in casa exista si copii mici, acestia fiind mult mai sensibili la genul acesta de probleme.

De asemenea, in absenta unei mentenante continue si planificate, fara a curata aparatul de aer conditionat, sansele ca acesta sa se defecteze cresc iar performanta aparatului de aer conditionat poate scadea, conducand la o factura mai ridicata a costului de energie electrica, datorita consumului sporit.

  • Curatarea si igienizarea filtrelor, carcasei, capacelor.
  • Curatarea si igienizarea radiatorului cu o solutie speciala acida–antibacteriana.
  • Spalarea turbinei cu o solutie speciala anti-bacteriana si clatirea cu apa.
  • Curatarea si igienizare turbinei aparatului de aer conditionat.
  • Curatarea si igienizarea tavitei colectoare condens a aparatului de aer conditionat.

Curatarea aparatului de aer conditionat trebuie obligatoriu realizata cel putin atunci cand incepeti sa simtiti mirosuri neplacute. Acesta este un semn vizibil ca ceva nu este in regula, nu asteptati sa va inbolnaviti, procedati la curatarea aparatului de aer conditionat, care se poate realiza rapid si ieftin.

Pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor in aparatele de aer conditionat, va recomandam cel purtin curatarea periodica a filtrelor si evaporatorului aparatului de aer conditionat. Serviciul consta intr-un ansamblu de operatiuni de curatare si igienizare a aparatlui utilizand solutii speciale anti-bacteriene.