Despre noi

Servici de instalare, montare si igienizare aparate de aer conditionat

Alin Vieru Instalare, Montaj si Igienizare Aer Conditionat

Alin Vieru Instalare, Montaj si Igienizare Aer Conditionat Sector 1 ofera o serie de servicii de calitate la preturi accesibile pentru clienti aflati pe raza Sectorului 1.

Activitate

Avem ca obiect de activitate comercializarea si intretinerea aparatelor de aer conditionat.

Dispunem de un personal calificat, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, reparatii, intretinere, curatare, incarcare de freon si altele.

Proiectul a pornit de la inginerul Alin Vieru, calificat in instalarea, montajul si igienizarea aparatelor de aer conditionat. In timp, s-a format o mica echipa de profesionisti care a pus bazele servirii la preturi optime a cat mai multor persoane care locuiesc in Sectorul 1, Bucuresti.

Am ales a acoperi doar o anumita zona geografica, pentru a spori eficienta si a putea realiza un numar cat mai ridicat de interventii zilnice. Cum se poate astepta, cele mai multe solicitari sunt pe perioada verii, intr-un interval foarte scurt de timp. Coreland aspectul sezonier cu traficul extrem de dificil din Bucuresti, am ales sa deservim exclusiv Sectorul 1, Bucuresti.

Pentru orice problema legata de aparatul dumneavoastra de aer conditionat, va invitam sa ne contactati spre a putea sa va asiguram serviciile noastre de calitate.

Profesionalismul echipelor noastre se ridica la nivelul tuturor asteptarilor clientilor nostrii