Incarcare Freon Aer Conditionat

Incarcare freon aparate de aer conditionat

Incarcare Freon Aer Conditionat

Alin Vieru Incarcare Freon Aer Conditionat, ofera acest serviciu atat de necesar bunei functionari a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, la un pret competitiv, in raza sectorului 1, Bucturesti.

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai da randament, adica nu mai raceste ca inainte, este posibil ca acest lucru sa se datoreze nivelului scazut de freon.

Aparatele de aer conditiona sunt proiectate sa functioneze cu freon in circuit, asa ca lipsa freonului poate genera defectiuni severe.

Daca ne chemati, putem inteveni pentru diagnosticarea apratului, verificand daca apratul are pierderi de freon, care in acest caz vor trebui imediat reparate

Incarcarea cu freon va aduce aparatul la presiunea potrivita aparatului dumneavoastra, efectuand si teste de buna functionare.

Alin Vieru Instalare, Montaj si Igienizare Aer Conditionat Sector 1, poate incarca cu freon toate aparatele care functioneaza cu acesta in circuit, indiferent de marca producatorului. Putem deservi aparate LG, Sharp, Daikin, Beko, Fujitsu, Hitachi, Samsung, Whirlpool, Yamato, Nordstar si altele.