Intretinere Aer Conditionat

Servicii profesioniste de intretinere a aparatelor de aer conditionat

Intretinere Aer Conditionat

Alin Vieru Intretinere Aer Conditionat ofera servicii de intretinere a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, cum ar fi: service, mentenanta, curatare.

Mai ales pentru zilele foarte calduroase, care au inceput sa fie din ce in ce mai frecvente si in Romania, trebuie sa urmati planul de mentenanta a producatorului, pentru a avea un aparat de aer conditionat care sa functioneze in parametrii normali. Acest lucru se poate sesiza prin prezenta unor mirosuri neplacute, printr-un zgomot mai accentuat, prin alegerea unei temperaturi foarte scazute pentru a asigura racirea - semn clar de ineficienta.

Orice aparat de aer conditionat are nevoie la intervale regulate de igienizare, schimb de filtre, curatare de praf si altele. Atunci cand nu exista un plan de mentenanta care sa fie urmat si respectat, apare si riscul defectiunilor, acest risc fiind mai mare in zilele foarte calduroase, atunci cand aparatul de aer conditionat este mult mai solicitat decat de obicei.

Daca un aparat nu functioneaza in parametrii normali, pot aparea probleme, de la prezenta unor mirosuri neplacute, la ineficienta terminca si facturi mai ridicate la energia electrica.

Desigur nu doriti ca aparatul de aer conditionat sa cedeze tocmai in perioada cea mai calduroasa a anului. De aceea va recomandam sa ne chemati pentru a efectua operatii de mentenanta, in special daca a trecut mai mult de un an de zile de la ultimul service oferit de specialisti.

Alin Vieru Instalare, Montaj si Igienizare Aer Conditionat Sector 1, are la dispozitie mijloacele adecvate si posibilitatea de a efectua orice operatiune de service solicitata, recomandata sau necesara. Actionam cu rapiditate si eficienta, fara a produce deranj si fara a lasa in spate mizerie. Interventiile noastre sunt curate si corecte.

Mentinerea aparatului la parametrii optimi nu se poate face decat prin mentenanta regulata, de aceea efectuarea de verificari periodice ale instalatiei de aer conditionat, schimbarea filtrelor acolo unde este nevoie si, in general, mentinerea bunei functionari a aparatului de aer conditionat, este o chestiune deosebit de importanta in perioada calduroasa a anului, cand aparatele de aer conditionat sunt foarte solicitate.

Cele mai multe defectiuni intalnite la clientii nostrii sunt generate de ingrijirea necorespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, si in principal lipsa igienizarilor si reviziilor la intervalele de timp recomandate de producator. Igienizarea aparatelor de aer conditionat este recomandata a se efectua la inceput si final de sezon de functionare (rece sau cald), intrucat igienizare curata filtrele de particulele depuse, praf si alte depuneri, scapandu-va de bacterii si alergeni, prevenind mirosurile neplacute si performanta scazuta sau chiar defectiunile.