Reparatii Aer Conditionat

Servicii calificate de reparatii de aparate de aer conditionat

Reparatii Aer Conditionat

Alin Vieru Reparatii Aer Conditionat procura piese de schimb pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat direct de la importator, asigurand astfel cele mai mici preturi posibile.

Piesele de aer conditionat care se strica cel mai des sunt turbinele si unele placi de baza.

Daca sesizati ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat nu mai functioneaza ca inainte, poate nu mai raceste sau face un zgomot neobisnuit, sau nu mai porneste de niciun fel, va stam la dispozitie cu servicii complete in vederea repratiei.

Asiguram montarea si demontarea, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate aparatele de aer conditionat.

Desigur, daca aparatul de aer conditionat se afla in garantie, este recomandat sa contactati furnizorii garantiei si sa realizati repararea aparatului dumneavoastra de aer conditionat cu acestia, gratuit.

Daca insa nu suntem multumiti de preturile practicate de furnizorii de garantie in perioada de post-garantie, adica dupa expirarea garantiei comerciale legale obligatorii, va recomandam sa ne contactati.

Alin Vieru Instalare, Montaj si Igienizare Aer Conditionat Sector 1, asigura montare si demontare in Sectorul 1, service, mentenanta si igienizare pentru toate marcile de parate de aer conditionat, cum ar fi: Hitachi, Airwell, Chigo, Fujitsu, LG, Midea, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato, Nordstar, Daikin, Gree si altele.